Hur ändrar man lan ip adressen på sitt deco system? (SE)

Configuration Guide
Updated 05-29-2019 08:46:21 AM
This Article Applies to:

Default så har deco systemen lan ip adress 192.168.68.1. Denna guide visar hur man går tillväga för att ändra lan ip adressen och subnät mask.

1.) Starta deco appen, ändra från Översikt till Mer för att få fram router inställningarna. Klicka på Avancerat.

2.) Klicka på LAN IP.

3.) Ändra LAN IP och subnät mask till det du önskar sätta.

4.) Klicka på Spara längst upp i högra hörnet. Om det finns klienter uppkopplade mot deco systemet så behöver man även klicka på CHANGE för att aktivera förändringen.