Hur skapar man ett deco nätverk? (SE)

Configuration Guide
Updated 06-04-2019 07:44:49 AM
This Article Applies to:

Observera! Det är inte rekommenderat att ha fler än 10st deco enheter i ett deco nätverk.

Det finns 2 sätt att skapa ett deco nätverk.

Metod 1:

Klicka på nätverksnamnet längst upp på Översiktssidan och därefter på Skapa nätverket.

Metod 2:

1. Starta deco appen och klicka på ikonen  som finns högst upp i vänstra hörnet. Klicka därefter på pil ikonen.

2. Swipa/dra bilden åt vänster och klicka på Skapa nätverket.

Följ sedan instruktionerna i deco appen för att slutföra installationen.

Du kan även följa guiden Deco installationsstegen.