Hur tar jag reda på nätverksnamnet för min mobila 4G router? (SE)

User Application Requirement
Updated 05-27-2019 12:51:44 PM 193044
This Article Applies to:

För att kunna konfigurera din mobila 4G LTE router så behöver du kunna koppla upp dig mot dessa trådlösa nätverk. Informationen finns tillgänglig via menyn på skärmen eller på baksidan av batteriluckan.

Via menyn på skärmen

1.) Klicka på MENU knappen för att visa menyvalen på skärmen.

2.) Klicka på MENU knappen för att skrolla till Device Info.

3)       Klicka påknappen för att gå till Device Info.

Information om nätverksnamn (SSID) och lösenord för att koppla upp sig mot trådlösa nätverket kan du även hitta på insidan av batteriluckan.