Vad är skillnaden mellan admin och user användare? (SE)

Q&A of functional explanation or specification parameters
Updated 09-19-2019 09:36:10 AM
This Article Applies to:

Detta gäller endast TP-Link router modeller som inkluderar molnjänst funktion som exemplevis Archer C8 V3, Archer C9 V4.

Det finns 2 olika typer av molnkonton, admin och user. Det första molnkontot som blir registrerat och knyts till din TP-Link router får rollen som admin.

Skillnaden mellan admin och user kontot är följande:

1. Lägga till och radera konton.
  2. Via fjärrstyrning, starta om routern.
  3. Hantering av molnenhet även om den är avstängd.

Observera! Endast ett konto kan vara inloggad på routern. Nyinloggad användrare får tillgång till routern, oavsett om det är admin eller user användare.