Hur gör man en återställning av en kasa smart lampa? (SE)

Configuration Guide
Updated 12-10-2019 13:24:06 PM 72684
This Article Applies to:

Det finns 2 typer av återställning, mjuk återställning (soft reset) som behåller konfigurationen och fabriksåterställning (factory reset) som nollställer all konfiguration.

Nedstående videoklipp [How to Reset a TP-Link Kasa Smart WiFi Light Bulb] visar hur man går tillväga.

Alternativt följ nedstående steg:

För att göra en mjuk återställning av kasa smart lampan (behåller konfigurationen):

1. Stäng av strömen med strömbrytare till kasa smart lampan.

2. Slå på och av strömbrytaren 3 gånger.

För att göra en fabriksåterställning av kasa smart lampan (nollställer alla konfiguration)

1. Stäng av strömen med strömbrytare till kasa smart lampan.

2. Slå på och av strömbrytaren 5 gånger.

Observera! när du gör en återställning av lampan, slå inte på och av strömbrytaren för snabbt. Det skall gå 1-2 sekunder mellan dom olika lägena.