Waar vind ik de factuur van mijn Tapo Care-abonnement?

Tapo Care
Updated 01-30-2024 08:16:05 AM 9613
This Article Applies to:

De manier waarop u de factuur van uw Tapo Care-abonnement kunt vinden, hangt af van de manier waarop u een abonnement hebt afgesloten op Tapo Care.

Via de Tapo app (Android)

Raadpleeg Inzicht in je kosten en betalingsbewijzen in de Google Store - Je betalingsbewijs en bestelnummer voor de Google Store vinden - Google Store Help

Via de Tapo app (iOS)

Raadpleeg Als je 'apple.com/bill' op je rekeningafschrift ziet staan

Via de Tapo Care-website

Opmerking: Er wordt alleen een factureringsgeschiedenis getoond van de Tapo Care-abonnementen die via de Tapo Care-website zijn afgesloten. Ga naar de Apple Store of Google Store om uw abonnementen te controleren als u Tapo op iOS of Android gebruikt.

1. Ga naar Tapo Care Web
  2. Meld u aan bij uw Tapo-account en de gratis proefversie en de abonnementen worden samen met de looptijd weergegeven.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op uw Tapo-account -> Factureringsgeschiedenis
  4. Klik op om uw factuur te bekijken.