Tapo Care annuleren en terugbetaling

Tapo Care
Updated 01-30-2024 08:49:22 AM 63913
This Article Applies to:

Raadpleeg de volgende veelgestelde vragen over de annulering van Tapo Care en de terugbetaling

V1: Hoe kan ik het Tapo Care-abonnement annuleren?

We vinden het jammer dat u uw abonnement wilt beëindigen! Als u besluit dat u uw Tapo Care-abonnement wilt annuleren, dan doet u dit door automatische verlenging uit te schakelen voor Tapo Care.

U betaalt uw abonnement vooruit, dus u kunt de huidige periode niet annuleren of hiervoor een terugbetaling ontvangen.

U kunt gebruik blijven maken van Tapo Care en de bijbehorende functies totdat het abonnement verloopt aan het einde van uw factureringsperiode.

V2: Ontvang ik een tegoed of terugbetaling als ik het abonnement annuleer?

Nee, u betaalt uw abonnement vooruit. Bij de opzegging van abonnementen is geen sprake van terugwerkende kracht, dat wil zeggen dat er geen terugbetaling plaatsvindt en dit alleen van toepassing is op toekomstige kosten.

U kunt gebruik blijven maken van de service totdat de factureringsperiode afloopt en uw abonnement verloopt.

V3: Hoe kan ik automatische verlenging uitschakelen voor Tapo Care?

• Voor Apple Pay:
    iOS 11-13: Ga naar Instellingen [Uw naam] > iTunes en App Store > Apple ID > Apple ID weergeven > Abonnementen.
    iOS 14 en hoger: Ga naar Instellingen [Uw naam] > Abonnementen.
    De precieze instellingen kunnen variëren afhankelijk van de systeemversie. Raadpleeg de beschrijving op
    de officiële website van Apple.
  • Voor Google Pay: Ga naar Google Play > Profielpictogram > Betalingen en abonnementen > Abonnementen.
    De precieze instellingen kunnen variëren afhankelijk van de systeemversie. Raadpleeg de beschrijving op
    de officiële website van Google Play.
  • Voor Paypal of creditcard: Ga naar tapo.tplinkcloud.com/tapo_web, meld u aan met uw TP-Link ID en annuleer het abonnement.

Opmerking: Als u een creditcard gebruikt als betaalmethode, wordt door het creditcardbedrijf mogelijk een wisselkoersopslag in rekening gebracht als de valuta van het betaalbedrag afwijkt van de valuta van uw creditcard. TP-Link is niet aansprakelijk voor deze aanvullende kosten.

V4: Kan ik de TP-Link ID wijzigen die ik gebruik voor de Tapo Care-services?

Nee, het Tapo Care-abonnement is gekoppeld aan uw TP-Link account. Het is niet toegestaan om de TP-Link ID voor de Tapo Care-service te wijzigen.

V5: Kan ik de gratis proefversie van Tapo Care annuleren?

Ja, gebruikers kunnen de proefversie op elk moment annuleren tijdens de proefperiode. Na de annulering kan de proefversie van het model niet worden hervat.

Gebruikers kunnen ook tijdens de proefversie een abonnement afsluiten. Het abonnement gaan dan direct in en de resterende dagen van de proefversie blijven behouden voor de gebruiker.

Ga in de Tapo app naar Camera-instellingen en schakel 'Gratis proefversie Tapo Care' uit.

Voor meer informatie over de serviceovereenkomst van Tapo Care gaat u naar: https://www.tapo.com/app/tapocare/service-agreement/

Neem contact op met de technische support van TP-Link en verstrek de volgende gegevens als u hulp nodig hebt:

1. Uw TP-Link ID
  2. Aankoopbewijs of een foto van het aankoopregister (dit moet gegevens bevatten die terug te leiden zijn naar transactiegegevens zoals een transactie-ID of betalings-ID).