TP-Link GPL Code Center

GPL-codecentrum

Let op: De producten van TP-Link bevatten deels softwarecodes ontwikkeld door derden, waaronder softwarecodes volgens de GNU General Public License ( "GPL"), Versie 1 / Versie 2 / Versie 3 of GNU Lesser General Public License ( " LGPL "). U kunt de betreffende software voorwaarden gebruiken om de GPL licentievoorwaarden te volgen.

Om te voldoen aan de voorwaarden van de GPL de respectievelijke TP-Link groep, welke de betreffende software aanbiedt om te downloaden of verantwoordelijk is voor de distributie van producten die de desbetreffende code bevatten, bieden waar mogelijk zelf of met steun van derden (bijvoorbeeld de TP-Link Technologies Co., Ltd. gevestigd in China), een e-mailservice om voor een ​​machine leesbare broncode van de software naar GPL voorwaarden te behouden. Beschikbaar op CD op verzoek per post of e-mail. Betreffende producten en software zijn voorzien van nadere informatie. Met dit GPL-Code Center biedt TP-Link gratis downloads van kopieën van de betreffende door apparaten te lezen broncode van de software die naar GPL voorwaarden, welke aanwezig zijn in TP-Link producten.

De betreffende programma's worden beschikbaar gesteld ZONDER ENIGE GARANTIE; zelfs ZONDER de impliciete garantie van VERKOOPBAARHEID of GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL. Zie de betreffende GNU General Public License voor meer details.

Kies in de onderstaande lijst het model- en versienummer van uw TP-Link product om de broncode te downloaden. U kunt de betreffende GPL licentievoorwaarden hier bekijken, printen en downloaden.

Als u van mening bent dat de TP-Link meer broncodes naar GPL moeten aan bieden, neem dan contact met ons op via GPL@tp-link.com.

Voor Service Providers > Switches > Managed Switches Managed Switches

Voor Zakelijk > JetStream Switches > Managed Switches Managed Switches

Voor Thuis > Multiroom Wifi > Deco Deco

Voor Zakelijk > Businesss Wi-Fi > Omada EAP Series > Controller Software Controller Software

Voor Thuis > Mobiele WiFi > MiFi MiFi

Voor Zakelijk > SafeStream Router > VPN Router VPN Router

Voor Thuis > Smart Home > Camera Camera

Voor Service Providers > ADSL ADSL

Voor Zakelijk > Businesss Wi-Fi > Auranet CAP Series > Ceiling Mount AP Ceiling Mount AP

Voor Zakelijk > Pharos Wireless Broadband > Outdoor Radio Outdoor Radio

Voor Thuis > Smart Home > Smart Plugs Smart Plugs

Voor Zakelijk > Businesss Wi-Fi > Auranet CAP Series > Outdoor AP Outdoor AP

Voor Zakelijk > SafeStream Router > Load Balance Routers Load Balance Routers

Voor Service Providers > Switches > Smart Switches Smart Switches

Voor Zakelijk > Businesss Wi-Fi > Omada EAP Series > Ceiling Mount AP Ceiling Mount AP

Voor Zakelijk > Businesss Wi-Fi > Omada EAP Series > Outdoor AP Outdoor AP

Voor Service Providers > 3G/4G 3G/4G

Voor Zakelijk > Businesss Wi-Fi > Auranet CAP Series > Wireless Controller Wireless Controller

Voor Thuis > Modems/ Gateways > 3G/4G Routers 3G/4G Routers

Voor Zakelijk > Businesss Wi-Fi > Omada EAP Series > Wall Plate AP Wall Plate AP

Voor Service Providers > PON PON

Voor Service Providers > Powerline Adapter Powerline Adapter

Voor Thuis > Modems/ Gateways > PON SFU's & HGU's PON SFU's & HGU's

Voor Thuis > Netwerkuitbreiding > Access Points Access Points

Voor Service Providers > Business Wireless Business Wireless