Hoe wijzig ik de instellingen van de DNS-server voor mijn Deco?

When You Set Up
Updated 09-28-2023 08:33:44 AM 355791
This Article Applies to:

In een bepaalde netwerkomgeving moeten gebruikers mogelijk een specifiek DNS-adres configureren voor het netwerk. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de instellingen van de DNS-server van uw Deco-systeem kunt wijzigen.

Voorafgaand aan de configuratie:

1. Controleer of de nieuwste versie van de Deco app is geïnstalleerd op uw mobiele telefoon.

2. Controleer of de mobiele telefoon is verbonden met het wifi-netwerk van Deco.

3. Sluit de Deco app als deze al op de achtergrond wordt uitgevoerd.

4. Open de Deco app opnieuw.

Opmerking: U kunt de DNS-instellingen alleen wijzigen via de Deco app als uw mobiele telefoon is verbonden met het wifi-netwerk en u zich via het eigenaarsaccount hebt aangemeld bij de Deco app. Sluit de Deco app die op de achtergrond draait dwingend af en open de Deco app opnieuw om de app-cache te wissen.

De instellingen van de DNS-server wijzigen

1. Tik in de Deco app op Meer, tik vervolgens op Internetverbinding -> IPv4-verbinding.

2. Tik op DNS-adres, selecteer Handmatig, geef uw gewenste instellingen voor de DNS-server op en klik op Opslaan.

3. Tik nogmaals op Opslaan en de nieuwe DNS-instellingen worden automatisch toegepast.

4. Als Deco niet toestaat dat u de DNS van de WAN wijzigt, kunt u proberen de DNS van de LAN te wijzigen.

Ga naar Deco app -> Meer -> Geavanceerd-> DHCP-server om de DNS-server te wijzigen en tik op Opslaan om de instellingen op te slaan.