Kan mijn printer verbonden worden met een Deco-netwerk?

Further Assistance
Updated 09-29-2023 13:15:04 PM 195681
This Article Applies to:

U kunt een netwerkprinter toevoegen aan het Deco whole home wifi-systeem.

Toepassing 1. Als uw printer over een ethernetpoort beschikt, sluit deze dan aan op de LAN-poort van Deco.

Als de printer geen verbinding kan maken met internet:

1. Sluit de printer aan op een andere poort van de Deco of op een andere Deco-unit.
  2. Gebruik een andere ethernetkabel.
  3. Bevestig of de printer een statisch IP-adres heeft. Indien dit het geval is, wijzig dan de IP-instellingen van de printer zodat er automatisch een IP-adres wordt opgehaald.
  4. Controleer of de ethernetpoort van de printer juist werkt. Als u een oude printer gebruikt, sluit de printer dan aan op de oude router om de internetverbinding te testen.

Toepassing 2. Als u de printer draadloos wilt verbinden, zoek dan de wifi-naam van Deco op de printer en geef vervolgens het wachtwoord van het draadloze netwerk op om verbinding te maken. Als u niet weet hoe u dit moet doen, neem dan contact op met de fabrikant van de printer.

Als de printer geen verbinding kan maken met het wifi-netwerk van Deco, raadpleeg dan deze link om de problemen op te lossen.