Hoe kan ik Deco aansluiten op een bestaande modem?

Before You Buy
Updated 09-27-2023 07:38:46 AM 201384
This Article Applies to:

Er zijn drie soorten modems.
1) Een DSL-modem heeft een RJ11-connector om de modem aan te sluiten op een standaard telefoonlijn.
2) Een kabelmodem levert een breedbandverbinding via een coaxkabel.
3) Een combinatierouter is een combinatie van een modem en een router.
Deco werkt gewoonlijk goed met deze drie typen modems.

Als u een DSL- of kabelmodem hebt, detecteert Deco tijdens het installatieproces automatisch het verbindingstype en geeft een melding zodra u iets moet invoeren (gebruikersnaam en wachtwoord). Neem contact op met uw internetprovider als u deze informatie niet weet.

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen.

V1: Kan Deco werken zonder modem?
Deco is een apparaat dat internet deelt en kan niet zelf een internetverbinding ter beschikking stellen.
Als u geen modem hebt, maar wel direct toegang hebt tot internet via een ethernetaansluiting in de muur, kunt u Deco aansluiten op de ethernetaansluiting en het internet delen met de clients nadat de configuratie is voltooid.

V2: Hoe stel ik mijn Deco in met een bestaande modem?
Hier vindt u de installatievideo

Klik op de bijbehorende link om problemen op te lossen als u Deco niet kunt configureren.
Hoofd-Deco: Ik kan de hoofd-Deco niet installeren

Satelliet-Deco: Ik kan de satelliet-Deco niet installeren

Als u meer hulp nodig hebt, neem dan contact op met TP-Link support.