Hoeveel Deco-units heb ik nodig? Zijn ze allemaal hetzelfde?

Before You Buy
Updated 09-27-2023 07:40:09 AM 180156
This Article Applies to:

Bij de meeste Deco-producten zoals Deco M5 (3-pak), zijn de drie Deco-units identiek en kunnen ze geplaatst worden op de plek waar u wifi nodig hebt in uw woning. Bij sommige modellen, zoals DSL- of 4G/5G-Deco-producten, zijn de units verschillend. Bijvoorbeeld Deco X20-DSL 2-pak of 3-pak bevatten slechts één Deco X20-DSL en de andere units zijn een gangbare Deco X20 (zonder DSL-toegansfunctie). Tijdens de installatie stelt u één Deco-unit in als hoofdapparaat. Deze unit zal verbinding maken met uw modem om de internettoegang in uw huis mogelijk te maken. Daarna kunt u extra Deco-units plaatsen in andere kamers en iedere Deco-unit zal automatisch de andere Deco-units detecteren en configureren om een naadloos wifi-systeem te creëren.

U kunt één Deco-unit gebruiken als zelfstandige router, maar Deco werkt het beste als meerdere units samenwerken. Eén Deco whole home wifi-systeem heeft een bereik tot maximaal 420 m2. In de meeste huizen zal een opstelling met drie Deco-units het beste resultaat geven. Als u een groter bereik wilt, dan kunt u naast de drie Deco-units nog zeven Deco-units toevoegen.