Cum reînregistrez camera Tapo pe alt cont (TP-Link ID)?

Configuration Guide
Updated 02-26-2020 15:54:19 PM
Acest ghid este valabil pentru: 

Pentru a reînregistra camera pe alt cont TP-Link, trebuie mai întâi să elimini camera din contul inițial. În exemplul de mai jos folosim Tapo C200.

Metoda 1: Elimină camera din aplicația Tapo Camera

1.             În pagina Camera sau Live View, atinge pictograma setări pentru a intra în pagina Camera Settings.

2.             Selectează Remove Camera în partea de jos pentru a elimina camera din contul tău TP-Link inițial.

Metoda 2: Resetează camera la setările implicite

Înclină obiectivul camerei în sus, apoi apasă și menține apăsat butonul RESET timp de cel puțin 5 secunde până când LED-ul clipește roșu. Așteaptă repornirea camerei și apoi aceasta va fi eliminată automat din contul TP-Link inițial.

După eliminarea camerei din contul inițial, poți înregistra camera pe alt cont TP-Link.

SubscriptionTP-Link vă protejează intimitatea. Pentru mai multe detalii privind practicile de confidențialitate ale TP-Link, consultați Politica de confidențialitate TP-Link .