Hoe kan ik mijn Deco whole home wifi-systeem resetten of opnieuw opstarten?

Further Assistance
Updated 10-02-2023 07:19:24 AM 813244
This Article Applies to:

U kunt uw Deco whole home wifi-systeem eenvoudig resetten of opnieuw opstarten door op de knop te drukken of u kunt dit doen via de Deco app.

Een Deco-apparaat resetten:

Methode 1: Ga in de Deco app naar de pagina Netwerk, tik eerst op de netwerkkaart, tik daarna op de Deco-unit die u wilt resetten en tik vervolgens in de rechterbovenhoek op de knop. Tik op Verwijderen om de Deco-unit te resetten.

Methode 2: Houd de resetknop aan de onderkant van de Deco-unit 1 seconde ingedrukt om de Deco te resetten.

Opmerking:

1. Als het niet lukt om Deco te resetten door de Deco-unit uit de Deco app te verwijderen of door de resetknop 1 seconde ingedrukt te houden, wordt aanbevolen om de Deco-unit te ontkoppelen en opnieuw aan te sluiten. Wacht twee minuten en reset de Deco opnieuw.

2. Als u alle Deco-units wilt resetten via de Deco app, dan kunt u het beste eerst de extra Deco-units verwijderen en daarna pas de hoofd-Deco.

Uw Deco-apparaat opnieuw opstarten:

Methode 1: Ga in de Deco app naar de pagina Netwerk, tik op de netwerkkaart en tik op een Deco-unit die u opnieuw wilt opstarten en tik vervolgens in de rechterbovenhoek op de knop. Tip op Opnieuw opstarten om de Deco-unit opnieuw op te starten.

Methode 2: Ontkoppel de Deco-unit en sluit deze weer aan om de Deco opnieuw op te starten.

Het volledige Deco-netwerk opnieuw opstarten

Als u het volledige Deco-netwerk in plaats van een specifieke Deco-unit opnieuw wilt opstarten, ga dan naar de pagina Netwerk, tik op de netwerkkaart en tik in de rechterbovenhoek op het pictogram, tik vervolgens op Netwerk opnieuw opstarten.