Hoe wijzig ik de meldingsinstellingen van Deco?

Further Assistance
Updated 10-02-2023 07:14:21 AM 70306
This Article Applies to:

Opmerking: De functies die beschikbaar zijn in Deco kunnen afwijken op basis van het model en de softwareversie. Alle stappen en afbeeldingen in dit artikel zijn slechts voorbeelden en komen mogelijk niet overeen met uw Deco.

1. Open de Deco app. Veeg naar rechts om het menu te openen en selecteer App-instellingen.

2. Selecteer Meldingen.

3. Selecteer Meldingen. Nu kunt u de type meldingen naar wens in- of uitschakelen.

Opmerking:

1. Als Meldingen is ingesteld op Uitgeschakeld, ga dan naar Instellingen > Meldingen op uw mobiele apparaat om deze in te schakelen.

2. De type meldingen kunnen afwijken op basis van het model en de verschillende softwareversies. Dit wordt gesynchroniseerd in toekomstige software-updates.

3. In het Berichtencentrum kunt u belangrijke berichten bekijken. U kunt deze op ieder moment bekijken door in de rechterbovenhoek op de knop Berichtencentrum te tikken.

Problemen oplossen

Als u geen meldingen ontvangt op uw telefoon, probeer dan het volgende:

1. Controleer of de bijbehorende meldingsinstellingen zijn ingeschakeld voor de Deco app en of meldingsmachtigingen voor de Deco app zijn ingeschakeld op uw telefoon.

2. Meldingen van de functie Automatisering kunnen alleen in het Berichtencentrum worden bekeken.