Cum se modifică setările de partajare în reţea pentru TL-WR1043ND?

User Application Requirement
Updated 06-26-2011 06:06:00 AM 45958
Acest ghid este valabil pentru: 

Pasul 1 Deschideţi browserul web şi tastaţi adresa IP a routerului (adresa implicită este 192.168.1.1) în câmpul adresă şi apăsaţi Enter.

Pasul 2 Introduceţi numele de utilizator şi parola în pagina de autentificare, numele de utilizator şi parola implicite sunt ambele admin (cu litere mici), apoi daţi click pe OK pentru a accesa routerul.

Pasul 3 Click Network Sharing--Sharing Service în meniul din partea stângă, apoi daţi click pe butonul Edit pentru a modifica setările de partajare.

 

 

Puteţi, de asemenea, da click pe User Accounts în meniul din partea stângă pentru a modifica numele de utilizator şi parola pentru acces la fişierele partajate în reţea.

 

 

Step 4 Reporniţi serviciul de partajare în reţea pentru ca noile setări să aibă efect. Puteţi da click pe butonul Stop şi apoi pe butonul Start la fel ca în imaginile de mai jos:

 

Atenţie! După ce modificaţi numele de partajare sau conturile de partajare în reţea pentru TL-WR1043ND, vă pot apărea mesaje de eroare la fel ca în imaginile de mai jos:

 

 

 

Acest lucru este datorat faptului că numele de partajare sau contul anterior a fost înregistrat de computer, pentru a putea să accesaţi fişierele partajate automat fără a fi nevoie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată. Însă, după modificarea setărilor de partajare în reţea pentru TL-WR1043ND, setările curente salvate în calculator nu se potrivesc cu cele alre routerului. În consecinţă serverul va refuza accesul.

 

Această problemă se poate rezolva prin ştergerea setărilor salvate în computer. Daţi click pe butonul Start pentru a deschide meniul Start, apoi daţi click pe Run şi tastaţi net use\\192.168.1.1\share name/delete /yes, apoi apăsaţi enter.

După aceea, veţi putea să vă conectaţi la  \\192.168.1.1\share name utilizând noul cont. Dacă eroarea persistă, reporniţi computerul şi încercaţi din nou.

 

Notă:

Dacă obişnuiaţi să accesaţi fişierele partajate prin \\192.168.1.1, ştergeţi setările salvate de calculator cu net use\\192.168.1.1/delete /yes;

Dacă obişnuiaţi să accesaţi fişierele partajate prin \\192.168.1.1\share name, ştergeţi setările salvate de calculator cu net use\\192.168.1.1\share name/delete /yes.

Articole asociate:

Cum pot utiliza funcţia de partajare în reţea pentru TL-WR1043ND? 

Abonează-teTP-Link vă protejează intimitatea. Pentru mai multe detalii privind practicile de confidențialitate ale TP-Link, consultați Politica de confidențialitate TP-Link .

From United States?

Check products and services for your region.