Care sunt diferențele dintre conturile cloud Admin & User pe routerul wireless TP-Link?

Q&A of functional explanation or specification parameters
Updated 07-18-2019 14:38:05 PM
Acest ghid este valabil pentru: 

Notă:
1. Acest ghid este potrivit pentru routerele wireless TP-Link cu funcții cloud, cum ar fi Archer C8 V3, Archer C9 V3/V4, etc.
2. În prezent, majoritatea modelelor acceptă doar
funcția de actualizare online, iar alte funcții cloud vor fi adăugate în viitoarele versiuni firmware.
3. În ceea ce privește Archer C5400 V1, doar versiunea EU acceptă serviciile cloud. Te rugăm verifică versiunea hardware de pe eticheta din spatele routerului.


Există două tipuri de conturi cloud pe routerul wireless TP-Link, Admin & User. Primul cont înregistrat și asociat la router va fi considerat un cont Admin.

Comparând cu un cont User, un cont Admin are următoarele privilegii:

  1. Adăugarea sau ștergerea utilizatorilor;
  2. Resetarea dispozitivului de la distanță;
  3. Administrarea dispozitivelor cloud la nivel local, chiar și atunci când acestea sunt offline.

Sfaturi:

Doar un singur cont se poate conecta la router în același timp. Un utilizator nou conectat îl va elimina pe cel anterior conectat, indiferent daca este de tipul Admin sau User.

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare funcție în parte și despre configurare, te rugăm să accesezi secțiunea Download pentru a descărca manualul aferent produsului tău.

SubscriptionTP-Link vă protejează intimitatea. Pentru mai multe detalii privind practicile de confidențialitate ale TP-Link, consultați Politica de confidențialitate TP-Link .