De ce butonul “Login” din aplicația tpCamera este inactiv după ce introduc contul de cloud?

User Application Requirement
Updated 06-08-2017 09:41:56 AM 18666
Acest ghid este valabil pentru: 

Situația se manifestă în felul următor:

După ce introduci contul de cloud în aplicația tpCamera și realizezi toate setările, la final vei observa ca butonul “Login” este inactiv (gri) și nu poți trece la pasul următor.

IMG_3579

 

Situația se datorează caracterelor interzise ascunse în numele de utilizator, precum: “ ”, “/”.

IMG_3580IMG_3582

 

Așadar dacă întâmpini această situație, te rugăm sa verifici din nou numele de utilizator.

 

Această situație se regăsește în principal pe smartphone-urile ce rulează Android

Anumite smartphone-uri cu Android vor memora numele de utilizator și parola pentru următoarele autentificări în aplicație. Uneori când selectezi auto-completarea contului, telefonul va adăuga un Spațiu în numele de utilizator, ceea ce conduce la situația întâmpinată.

 

Vom îmbunătății experienta utilizatorilor în următoarea versiune a aplicației.

Abonează-teTP-Link vă protejează intimitatea. Pentru mai multe detalii privind practicile de confidențialitate ale TP-Link, consultați Politica de confidențialitate TP-Link .

From United States?

Check products and services for your region.