Hoe kan ik beelden opnemen en afspelen op de computer via VIGI Security Manager?

VIGI Security Manager
Updated 09-13-2023 08:52:37 AM 32814
This Article Applies to:

Als u geen NVR hebt, kunt u opnamen opslaan op de computer via de VIGI Security Manager. In dit artikel wordt u getoond hoe u dit kunt instellen.

Stap 1. Voeg VIGI-camera's toe via VIGI Security Manager. In stap 2 van Apparaat toevoegen schakelt u de optie Opnamen op computer in. Stel desgewenst het tijdschema en andere parameters in. Nadat de camera's zijn toegevoegd, gaat u naar Instellingen > Opslag > Opslagschema om de opname-instellingen te wijzigen.

Stap 2. Ga naar de pagina Afspelen, klik op de Virtuele NVR en selecteer de bijbehorende camera. Vervolgens kunt u lokale opnamen bekijken.

Opmerking: Alleen als VIGI Security Manager is geïnstalleerd op uw computer en uw computer is verbonden met hetzelfde netwerk als de camera, kunt u opnamen realtime op uw computer opslaan.