Hoe kan ik beelden van mijn VIGI-camera draaien?

VIGI Camera
Updated 09-13-2023 08:41:15 AM 25258
This Article Applies to:

U kunt de beelden spiegelen via de VIGI app, VIGI Security Manager of VIGI NVR. VIGI Security Manager en VIGI NVR beschikken over meer spiegelopties dan de VIGI app.

We nemen VIGI C400HP-4 als voorbeeld.

Methode 1: Via de VIGI app

1. Op de pagina Liveweergave tikt u op het tandwiel om naar de pagina Apparaatinstellingen te gaan.

2. Op de pagina Apparaatinstellingen, gaat u naar Apparaatbeheer > Video spiegelen.

3. Op de pagina Video spiegelen, kunt u Verticaal spiegelen selecteren om de video 180° te draaien.

Methode 2: Via VIGI Security Manager

1. Ga naar Instellingen > Apparaat > Apparaatlijst > Mijn apparaten en klik op het pictogram Instellingen van de camera.

2. Ga naar Afbeelding > Spiegelen en selecteer de gewenste spiegeloptie.

Methode 3: Via VIGI NVR

Klik met de rechtermuisknop om het hoofdmenu te openen, ga naar Instellingen > Camera > Weergeven > Afbeelding > Geavanceerde instellingen en selecteer de gewenste spiegeloptie.