Hoe kan ik het wachtwoord en e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen voor de VIGI-camera wijzigen?

VIGI Camera
Updated 09-13-2023 08:40:34 AM 39925
This Article Applies to:

U kunt het wachtwoord en het e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen voor de VIGI-camera wijzigen via de VIGI Security Manager of VIGI NVR. E-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen wordt gebruikt voor het ontvangen van de verificatiecode als u het wachtwoord opnieuw moet instellen.

Methode 1: Via VIGI Security Manager

Stap 1. Ga naar Instellingen > Apparaat > Apparaatlijst > Mijn apparaten en klik op het pictogram Instellingen van de camera.

Stap 2. Ga naar Basisgegevens > Apparaatbeveiliging en klik op Wijzigen om het wachtwoord en het e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen te wijzigen.

Opmerking: Als u het oude wachtwoord bent vergeten, raadpleeg dan link om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Methode 2: Via VIGI NVR

Stap 1. Klik met de rechtermuisknop om het hoofdmenu te openen, ga naar Instellingen > Camera > Apparaatbeheer > Wachtwoordbeheer, selecteer de camera en klik op de knop Bewerken.

Stap 2. Geef uw nieuwe wachtwoord en e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen op en klik op Opslaan. U kunt ook Vooraf ingestelde IPC-instellingen gebruiken voor het instellen van de VIGI NVR. Als u de vooraf ingestelde IPC-instellingen wilt wijzigen, raadpleegt u link.