Hogyan regisztrálhajta újra Tapo kameráját egy másik TP-Link fiókkal?

Configuration Guide
Updated 05-21-2020 11:28:06 AM 7848
Ez a leírás a következő eszköz(ök)re alkalmazható:: 

Az újbóli regisztráció feltétele, hogy az eszközt eltávolítsa az előzőleg regisztrált fiókból. Vegyünk egy Tapo C200-as eszközt példaképpen.

Módszer 1: A kamera eltávolítása a Tapo Kamera alkalmazás segítségével

1.       A Kamera vagy Live View (Élő nézet) oldalon, koppintson a fogaskerék ikonra, hogy belépjen a Camera Settings (Kamera Beállítások) oldalra.

 

2.   Válassza a Remove Camera (Kamera Eltávolítása) ikont a képernyő alján, hogy kamerája ne legyen többé hozzárendelve az eredeti TP-Link fiókjához.

Módszer 2:  Állítsa vissza a gyári beállításokat

Fordítsa felfelé a kamera lencséjét, majd nyomja meg, és tartsa is lenyomva a RESET gombot, legalább 5 másodpercig, amíg a LED pirosan villogni kezd. Várjon, amíg a kamera újraindul és ekkor automatikusan eltávolításra kerül az eredeti TP-Link fiókjából.

Miután az eredeti fiókból kamerája eltávolításra került, újra regisztrálhatja azt, egy másik TP-Link fiókkal.

Feliratkozás a hírlevélreA TP-Link komolyan veszi az adatok védelmét. További információért látogassa meg a TP-Link Adatvédelmi irányelvek oldalt..

From United States?

Check products and services for your region.