Hoe bevestig ik de VIGI Pan & Tilt Camera aan een muur of paal?

VIGI Camera
Updated 09-14-2023 08:11:02 AM 10491
This Article Applies to:

Bekijk de video:

In dit artikel wordt u getoond hoe u de camera bevestigd aan de muur en hoe u de camera van de camerabasis verwijdert.

De camera bevestigen

1. Positie markeren

Plaats de montagesjabloon op de locatie waar u de camera wilt installeren. Als u de camera aan de muur gaat bevestigen, boor dan vier gaten door uw montagesjabloon.

2. Bevestigen op basis of aan paal

Bevestigen op basis:

Bevestig de camerabasis met behulp van de schroeven.

Muurmontage: steek vier ankers in de gaten en gebruik de zelftappende schroeven om de camerabasis op de ankers te bevestigen.
U kunt uw camera op twee manieren op de basis bevestigen, afhankelijk van uw situatie.

Methode 1:

Methode 2:

Bevestigen aan paal:

Gebruik de kabelbinder om de camera te bevestigen aan de paal.

De camera verwijderen

Bij bevestiging aan de muur

Verwijder de schroeven van het anker. Vervolgens kunt u de camera van de muur verwijderen.

Als u de camera aan een paal hebt bevestigd, verwijder dan de kabelbinders om de camera los te maken.