Hoe vind ik de hardware versie van een TP-Link product?

User Application Requirement
Updated 12-29-2016 09:13:44 AM 20742603

Omschrijving:

Sommige producten hebben meer dan een hardware versie, wat te zien is aan de naam welke eindigt met V1, V2, etc. Meestal hebben deze verschillende versies van het product speciaal ontworpen firmwares.

Wanneer u uw apparaten wil upgraden naar de meeste recente firmware moet u de juiste versie van de firmware voor uw product gebruiken.

Kijk hiervoor op de productsticker

Voor de meeste producten is dit als volgt:

Draai uw product om, aan de onderkant/achterkant van het product vindt u een productsticker met daarop een serienummer die er alsvolgt uitziet: "Ver:X.Y" (bijvoorbeeld Ver:1.0). X is dan de hardware versie van uw apparaat. Wanneer de code "Ver:1.1" is dan betekent dit normaal gesproken dat uw hardware versie 1 is.

Note: wanneer u geen hardware versie kunt vinden aan het einde van het serienummer (FCC-ID) betekent dit meestal dat u over V1 van de hardware versie beschikt.