Wat moet ik doen als ik niet op afstand verbinding kan maken met Deco?

If Something Goes Wrong
Updated 10-02-2023 06:37:35 AM 129849
This Article Applies to:

In dit artikel worden de basisstappen uitgelegd om problemen met externe verbindingen op te lossen.

Stap 1. Controleer of uw smartphone internettoegang heeft

Controleer of het mobiele apparaat waarop Deco is geïnstalleerd internettoegang heeft als u buiten bent. Als het mobiele apparaat geen internettoegang heeft, kan Deco niet extern worden beheerd.

U kunt proberen om de mobiele dataverbinding van uw telefoon te gebruiken of verbinding maken met andere wifi-netwerken om te kijken of dit het probleem oplost.

Stap 2. Controleer of het Deco-netwerk is verbonden met internet.

1) Controleer of Deco is ingeschakeld en internettoegang heeft. De led moet groen/wit branden.

2) Vraag gezinsleden om in de woning verbinding te maken het wifi-netwerk van Deco om te controleren of de wifi goed werkt.

3) Schakel de modem uit en weer in. Als het probleem zich blijft voordoen, start het Deco-netwerk dan opnieuw op.

Als Deco geen internettoegang heeft, klik dan hier om problemen op te lossen.

Stap 3. Test of u het Deco-netwerk lokaal kunt beheren

Maak als u thuis bent met uw telefoon verbinding met het Deco wifi-netwerk, schakel eventueel mobiele data en de VPN uit op uw telefoon. Controleer vervolgens of u het Deco-netwerk lokaal kunt beheren.

Als het wifi-netwerk van Deco internettoegang heeft, maar de Deco app het Deco-netwerk niet lokaal kan beheren, klik dan hier om eerst het probleem met lokale toegang op te lossen.

Stap 4. Wijzig lokaal de DNS-server via de Deco app

Als u het Deco-netwerk wel via het lokale netwerk maar niet extern kunt beheren, wijzig dan de DNS-server via de Deco app. U vindt de instructies hier.

Als de bovenstaande suggesties het probleem niet verhelpen, neem dan contact op met TP-Link Support en geef de volgende gegevens op:

1) Uw TP-Link ID en het MAC-adres van uw hoofd-Deco

2) Schermopname van het foutbericht

3) Werkt lokale toegang via de Deco app als het apparaat is verbonden met het wifi-netwerk van Deco?

4) Logboeken in de Deco app: Open de Deco app>>>Menupictogrammen in de linkerbovenhoek (pictogram met drie lijnen)>>>Help en ondersteuning>>>Contact opnemen>>>Suggesties>>>Tik op 'Systeemlogboeken toevoegen (optioneel)' en beschrijf het probleem>>>Verzenden.