Hoeveel Deco-units kan ik toevoegen aan mijn Deco mesh-netwerk?

Before You Buy
Updated 09-27-2023 07:35:57 AM 368854
This Article Applies to:

Voor een Deco mesh-netwerk met wifi backhaul

Voor de meeste Deco-modellen raden we maximaal 6 units in één Deco mesh-netwerk aan.

Bij enkele wifi 6/6E/7-modellen zoals Deco X68/X90/XE75/BE95/BE85, etc. kunt u eventueel meer Deco-units toevoegen als u de onderstaande tips opvolgt.

Voor een Deco mesh-netwerk met ethernet backhaul en een hybride netwerk met ethernet backhaul en wifi backhaul

Technisch gezien gelden er geen beperkingen. Als u een soepele en volledige ervaring van de Deco app wilt voor wifi 5-modellen zoals Deco E4/M4/P9, etc. raden we maximaal 6 units in één Deco-netwerk aan.

Bij wifi 6/6E-modellen kunt u eventueel meer Deco-units toevoegen als u de onderstaande tips opvolgt.

Meer informatie over ethernet backhaul.

Tips:

1. De doorvoercapaciteit en de stabiliteit van het draadloze netwerk zal niet altijd toenemen als het aantal Deco-units toeneemt. Als de draadloze dekking voldoende is en er geen plaatsen zijn met een zwak signaal, is het niet nodig om nog meer Deco-units toe te voegen.
  2. Bovenstaande aanbeveling is alleen bedoeld ter referentie, de werkelijke doorvoercapaciteit en prestaties kunnen afwijken op basis van de indeling van het huis, obstakels, afstanden tussen Deco-units, etc.
  3. Neem contact op met onze support voor nauwkeurige suggesties op basis van de indeling van uw huis.