TP-Link Emulators

Nota:

1. Este simulador es una GUI web virtual donde se puede consultar el firmware del producto TP-Link. Para obtener más información sobre las características y especificaciones de un producto individual, utilice la herramienta de búsqueda y vaya a la página del producto.

2. Compruebe que la versión del firmware corresponde a la versión mostrada en la interfaz del Emulador. Cada versión de firmware tiene su propia GUI y funcionalidad.

3. Tenga en cuenta que no todas las versiones de firmware están representadas en el Simulador.

Service Provider > Switches > Managed Switches Managed Switches

Home > Mobile Wi-Fi > MiFi MiFi

Home > Network Expansion > Range Extenders Range Extenders

Business > JetStream Switches > Managed Switches Managed Switches

Business > SafeStream Router > VPN Router VPN Router

Home > Routers > High Power Routers High Power Routers

Home > Smart Home > Cloud Cameras Cloud Cameras

Service Provider > Switches > Smart Switches Smart Switches

Business > Pharos Wireless Broadband > Outdoor Radio Outdoor Radio

Business > SafeStream Router > Load Balance Routers Load Balance Routers

Service Provider > Cable Cable

Home > Network Expansion > Powerline Adapters Powerline Adapters

Business > Auranet Business Wi-Fi > Auranet CAP Series > Wireless Controller Wireless Controller

Home > Modems/ Gateways > Cable Modems & Routers Cable Modems & Routers

Service Provider > LTE/3G LTE/3G

Home > Modems/ Gateways > 3G/4G Routers 3G/4G Routers

Service Provider > Powerline Adapter Powerline Adapter

Home > Network Expansion > Access Points Access Points

Service Provider > Business Wireless Business Wireless