Waar vind ik het IP-adres van mijn VIGI-camera?

VIGI Camera
Updated 09-15-2023 09:13:31 AM 12246
This Article Applies to:

Er zijn twee manieren om het IP-adres van de camera te vinden. We nemen VIGI C540W als voorbeeld.

Methode 1: Via de VIGI app

Stap 1. Tik op de pagina Mijn apparaten op de camera waarvan u het IP-adres wilt vinden.

Stap 2. Op de pagina Liveweergave tikt u op het tandwiel om naar de pagina Meer instellingen te gaan.

Stap 3. Tik op Over dit apparaat en u ziet het IP-adres van uw camera.

Methode 2: Via de webbeheerpagina van uw router

We nemen TP-Link router Archer C7 als voorbeeld. Als u een router van een ander merk hebt, neem dan contact op met de support van de fabrikant voor hulp.

1. Meld u aan bij de beheerpagina van uw hoofdrouter.

2. Ga naar Geavanceerd > Netwerk > DHCP-server en ga naar de sectie DHCP-clientlijst en u ziet het IP-adres van uw camera.