Waarom ontvang ik geen meldingen van de VIGI app nadat ik meldingen heb ingeschakeld?

VIGI App
Updated 09-14-2023 08:08:12 AM 10155
This Article Applies to:

Als pushmeldingen van uw VIGI-camera op uw telefoon niet juist werken, raadpleeg dan de volgende stappen:

Stap 1 Controleer voor uw camera of u Meldingen hebt ingeschakeld in de VIGI app.

Ga naar Ik > Instellingen > Meldingsinstellingen en controleer of u meldingen hebt ingeschakeld.

Stap 2 Controleer en bevestig of de instelling Meldingen is ingeschakeld op uw telefoon.

Voor iOS: Open Instellingen > Meldingen en zorg dat Toon voorvertoning op Altijd staat en Sta meldingen toe is ingeschakeld voor de VIGI app.

Voor Android: Open Instellingen > Meldingen en statusbalk > App-meldingen, zoek de VIGI app en zorg dat de optie Meldingen tonen is ingeschakeld.

Stap 2 Schakel de functie Niet storen uit

Voor iOS 14 of ouder: Ga naar Instellingen en tik op Niet storen, tik vervolgens op de wisselknop naast Niet storen om dit uit te schakelen.

Voor iOS 15 of nieuwer: Open Bedieningspaneel, tik op Focus, tik op de Focus die is ingeschakeld om deze uit te schakelen.

Voor Android: Open Instellingen > Geluiden en trillen > Niet storen, controleer of de optie Niet storen is uitgeschakeld.

Stap 3 Controleer of wifi en de mobiele verbinding op de telefoon juist werken.

Neem contact op met de technische support van TP-Link en verstrek de volgende gegevens als u nog steeds problemen ervaart met pushmeldingen.

1) Uw TP-Link ID of cloudaccount;

2) Het merk en het model van uw telefoon en de versie van Android/iOS;

3) Of u alle bovenstaande suggesties hebt geprobeerd of niet. Indien dit zo is, welke suggesties hebt u gebruikt?