Hoe kan ik het wachtwoord van de VIGI-camera opnieuw instellen?

VIGI Camera
Updated 09-13-2023 08:45:26 AM 50748
This Article Applies to:

Als u het wachtwoord van de VIGI-camera bent vergeten, kunt u het wachtwoord opnieuw instellen via de VIGI Security Manager of VIGI NVR.

Methode 1: Via VIGI Security Manager

Stap 1. Klik op de optie Wachtwoord vergeten.

Als de camera nog niet is toegevoegd, ga dan naar Instellingen > Apparaat > Apparaatlijst > Gevonden apparaten, selecteer het apparaat en klik op Wachtwoord instellen of + Toevoegen > Wachtwoord vergeten.

Als de camera al is toegevoegd, ga dan naar Instellingen > Apparaat > Apparaatlijst > Mijn apparaten > pictogram Instellingen van de camera > Basisgegevens > Apparaatbeveiliging > Wijzigen > Wachtwoord vergeten.

Stap 2. Verzend de verificatiecode naar uw e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen.

Als de camera is verbonden met internet, klik dan op Code verzenden en u ontvangt een verificatiecode op uw e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen.

Als de camera niet is verbonden met internet, download dan de VIGI app in de App Store of Google Play Store. Scan de QR-code via de app en er wordt een verificatiecode verzonden naar uw e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen.

Stap 3. Voer de verificatiecode in en klik op Volgende.

Stap 4. Geef het nieuwe wachtwoord op.

Methode 2: Via VIGI NVR

Stap 1. Klik op de optie Wachtwoord vergeten.

Klik met de rechtermuisknop om het hoofdmenu te openen, ga naar Instellingen > Camera > Apparaattoegang > Apparaat toevoegen > Gevonden apparaten en u ziet de optie Wachtwoord vergeten. Als de camera is toegevoegd en niet is gecertificeerd, moet u eerst de camera verwijderen.

Stap 2. Verzend de verificatiecode naar uw e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen.

• Als de camera is verbonden met internet, klik dan op Code verzenden en u ontvangt een verificatiecode op uw e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen.
  • Als de camera niet is verbonden met internet, download dan de VIGI app in de App Store of Google Play Store. Scan de QR-code via de app en er wordt een verificatiecode verzonden naar uw e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen.

Stap 3. Voer de verificatiecode in en klik op Verifiëren.

Stap 4. Geef het nieuwe wachtwoord op.

Opmerking:

1. Wat houdt E-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen in?

Nadat u de camera de eerste keer hebt geactiveerd wordt u gevraagd om uw e-mailadres voor wachtwoord opnieuw instellen op te geven. Dit wordt alleen gebruikt voor het ontvangen van de verificatiecode als u het wachtwoord opnieuw moet instellen.

2. Wat moet ik doen als ik geen verificatiecode ontvang?

• Controleer de map Ongewenste e-mail of Spam.
  • Ga naar E-mailinstellingen en voeg noreply@tp-link.com toe aan de acceptatielijst (door te klikken op Nieuw filter maken).
  • Controleer de instellingen voor het e-mailfilter van uw e-mailaccount.

Als bovenstaande stappen niet helpen om het probleem op te lossen, neem dan contact op met TP-Link support.