Hoe kan ik het IP-adres van de VIGI-camera wijzigen?

VIGI Camera
Updated 09-13-2023 08:44:56 AM 39304
This Article Applies to:

U kunt de VIGI Security Manager of VIGI NVR gebruiken om het IP-adres van uw VIGI-camera te wijzigen.

Via: VIGI Security Manager

Als de camera nog niet is toegevoegd, ga dan naar Instellingen > Apparaat > Apparaatlijst > Gevonden apparaten, selecteer het apparaat en klik op Netwerk instellen.

Als de camera al is toegevoegd, ga dan naar Instellingen > Apparaat > Apparaatlijst > Mijn apparaten > pictogram Instellingen van de camera > Netwerkinstellingen > Verbinding en wijzig het IP-adres.

Via: VIGI NVR

Als de camera nog niet is toegevoegd, ga dan naar Instellingen > Camera >Apparaattoegang > Apparaat toevoegen, selecteer het apparaat en klik op IP-adres wijzigen.

Als de camera is toegevoegd, kunt u het IP-adres via de optie Netwerk met één klik wijzigen. Ga naar Instellingen > Netwerk > Verbinding en klik op Netwerk met één klik.

Selecteer het apparaat dat u wilt wijzigen en de NVR wijst een niet-toegewezen IP-adres toe. Op deze manier kunt u handmatig het IP-adres instellen. Als u het IP-adres handmatig wilt instellen, moet u de camera verwijderen en het IP-adres wijzigen voordat u de camera toevoegt.