Wat is de betekenis van de verschillende ledkleuren van Deco?

Further Assistance
Updated 10-02-2023 06:57:46 AM 1260340
This Article Applies to:

Wat is de betekenis van de verschillende ledkleuren van Deco?

Voor Deco M5, Deco P7 en Deco M9 Plus: raadpleeg de tabel om de status van de leds te controleren.

Beschrijving kleuren

Betekenis van de ledstatus

Geel

Deco is aan het opstarten

Blauw pulserend

Deco kan worden ingesteld

Blauw

Deco wordt ingesteld

Groen

Deco is geregistreerd en alles werkt correct

Rood

Er is een probleem met Deco

Voor Deco M4, Deco E4 en Deco W2400: raadpleeg de tabel om de status van de leds te controleren.

Beschrijving kleuren

Betekenis van de ledstatus

Geel pulserend

Deco wordt gereset

Geel

Deco is aan het opstarten

Blauw pulserend

Deco kan worden ingesteld

Blauw

Deco wordt ingesteld

Wit pulserend

Deco werkt de firmware bij

Wit

Deco is geregistreerd en alles werkt correct

Rood pulserend

De verbinding tussen Deco en de hoofd-Deco is verbroken

Rood

Er is een probleem met Deco

Voor Deco M3W: raadpleeg de tabel om de status van de leds te controleren.

Led

Status

Betekenis van de ledstatus

Voeding

Aan/uit

Deco-extender is in- of uitgeschakeld

Pulseren

Deco-extender wordt opgestart, werkt firmware bij of wordt gereset

Signaal

Wit

Internet is beschikbaar

Rood

Deco-extender is verbonden met de hoofd-Deco maar internet is niet beschikbaar

Wit pulserend

Er wordt verbinding gemaakt via WPS

Rood pulserend

De verbinding tussen de Deco-extender en de hoofd-Deco is verbroken

2.4 GHz

Aan/uit

Deco-extender is verbonden of niet verbonden met de 2.4 GHz wifi van de hoofd-Deco

5 GHz

Aan/uit

Deco-extender is verbonden of niet verbonden met de 5 GHz wifi van de hoofd-Deco

Opmerking: Als u een nieuwer model van Deco gebruikt, controleer dan de betekenis van de ledstatus op de officiële website.