Wat moet ik doen als ik geen e-mail ontvang wanneer ik mijn cloud-account heb geregistreerd of mijn wachtwoord heb gereset?

Tapo Others
Updated 03-30-2020 12:34:37 PM 403508
This Article Applies to:

Stap 1:

Controleer het domeintype van uw e-mailadres. De SMTP-server controleer de ontvanger om ervoor te zorgen dat de e-mail wordt verzonden. De verificatiemethode werkt voor e-mails van domeinen die toebehoren aan bedrijven, medische instellingen, onderwijsinstellingen of overheidsinstanties. We raden aan om de bovenstaande domeinen niet te gebruiken.

Stap 2:

Controleer de instellingen voor het e-mailfilter van uw e-mailaccount. In dit voorbeeld gebruiken we de instellingen van Gmail.

1

Stap 3:

Ga naar e-mailinstellingen en voeg noreply@tp-link.com toe aan de White list (door te klikken op Nieuw filter maken).

Op de pagina Filters en geblokkeerde adressen kunt u zien welke e-mailadressen worden geblokkeerd.

2

Wanneer bovenstaande stappen niet helpen om het probleem op te lossen:

We raden aan om een ander e-mailadres voor uw cloud-account te gebruiken. In onze cloud worden gegevens van klanten geheim gehouden.

U ontvangt geen e-mail van onze cloud door de blokkeringsinstellingen van uw e-mailacount. Sommige e-mailaccounts hebben een hoog beveiligingsniveau, waardoor de e-mails van ons cloud-adres automatisch geblokkeerd worden.

Bovendien is de SMTP-server op basis van SPF-records waarschijnlijk niet bevoegd om e-mails te verzenden. SPF staat voor Sender Policy Framework en wordt gebruikt om aan de hand van het IP-adres de identiteit van de verzender te valideren en spam te voorkomen. Voor de ontvanger zijn er verschillende verificatiemethoden. De SPF van het TP-LINK-domein maakt een extra record aan dat over het algemeen geschikt is voor gebruikelijke e-mails.

Ga naar het ​Download Center voor meer informatie over de functies en configuratie en om de handleiding van uw product te downloaden.