Hoe kan ik 24-urige opnamen inschakelen op mijn VIGI-camera?

VIGI Camera
Updated 09-15-2023 09:24:55 AM 11103
This Article Applies to:

Opmerking: Voor 24-urige opnamen is een microSD-kaart vereist. Plaats de microSD-kaart en initieer deze met behulp van de VIGI app. Dit is alleen van toepassing op bepaalde modellen.

We nemen VIGI C540W als voorbeeld.

Via de VIGI app:

Stap 1. Tik op de startpagina op uw cameramodel om naar de pagina Liveweergave te gaan. Klik op Meer instellingen.

Stap 2. Tik op Opnemen op microSD-kaart en schakel de wisselknop Opnemen op microSD-kaart in. Tik vervolgens op SD-kaart om uw microSD-kaart te formatteren en schakel de wisselknop Loopopname in.

Stap 3. Nadat u Opnemen op microSD-kaart hebt ingeschakeld, ziet u de optie Opnameschema. Tik hierop. Stel de opname in als 24/7 continue opnamen. Uw camera is nu ingesteld om 24 uur opnamen te maken.

Stap 4. Ga terug naar de pagina Liveweergave en controleer de opnamen.

Via de NVR/VIGI Security Manager:

Stap 1. Klik in de VIGI-interface op Afspelen.

Stap 2. Kies de dag en bekijken de opnamen van die dag.

Stap 3. Gebruik uw muis en sleep deze over de tijdlijn om naar de gewenste opname te gaan.