Olika router lägena för Pharos produkterna. SE

Configuration Guide
Updated 04-30-2019 14:34:38 PM 3302
This Article Applies to:

Förklaring om dom olika router lägena som Pharos produkterna kan konfigureras till, AccessPoint, Client, Repeater, Bridge, AP Router och AP Client Router (WISP Client).

Access Point
Access Point (AP) läge används för att skapa ett trådlöst nätverk till befintligt trådbundet nätverk.

Client
Client läge används för att koppla ihop trådbunden enhet med ett trådlöst nätverk.

Observera! Signalstyrkan är lägre i Repeater och Bridge läge än om Pharos enheten använder någon av dom andra lägena.
Använd hellre 2st Pharos enheter, ena satt till Access Point och andra till Client för att få bättre räckvidd.

Repeater
Repeater läge används för att utöka räckvidden på existerade trådlösa nätverket. SSID och krypteringstyp blir densamma som för existerande trådlösa nätverk.

Bridge
Bridge läge används för att utöka räckvidden på existerade trådlösa nätverket. SSID och krypteringstyp kan skilja sig från existerande trådlösa nätverk.

AP Router
AP router läge används för att ställa in Pharos enheten som en wireless router med möjlighet att koppla upp klienter trådlöst och trådbundet.

AP Client Router (WISP Client)
AP Client Router läge används för att koppla upp trådlös internet förbindelse från WISP (Wireless Internet Service Provider) leverantör.

For English version, use following link: https://www.tp-link.com/se/support/faq/2090