Hoe kan ik VIGI-camera's gebruiken met NVR's van andere merken of een NAS?

VIGI Camera
Updated 09-13-2023 08:56:33 AM 59279
This Article Applies to:

De VIGI-camera's werken in combinatie met de VIGI NVR, NVR's van andere merken of een NAS voor eenvoudiger batchgewijs beheer en toegang tot de camera's. Aanbevolen wordt om de VIGI-camera's met de VIGI NVR te gebruiken. Als u een NVR van andere merken wilt gebruiken, moet u controleren of deze ONVIF- en RTSP-protocollen ondersteunt. Hier tonen we u hoe u VIGI-camera's gebruikt met NVR's van andere merken.

Stap 1: Schakel uw camera's in en verbind ze met hetzelfde netwerk als uw NVR.

Stap 2: Activeer de camera's met behulp van de VIGI Security Manager of de VIGI app.

1. Download de VIGI Security Manager op uw Windows-computer via https://www.tp-link.com/download-center/

2. Installeer de VIGI Security Manager en open deze.

3. Ga naar Instellingen > Gevonden apparaten. Camera's die zich op hetzelfde netwerk als uw computer bevinden, worden automatisch gevonden.

4. Klik + Toevoegen om uw gevonden camera's te activeren door het instellen van wachtwoorden.

5. Volg de instructies om uw camera's toe te voegen.

Stap 3: Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de NVR als u camera's wilt toevoegen.

Hieronder tonen we enkele basisparameters die vereist zijn om de VIGI-camera te verbinden met uw NVR.

1. Het IP-adres van de camera.

Open VIGI Security Manager en ga naar Instellingen > Apparaat > Apparaatlijst > Mijn apparaten > pictogram Instellingen van de camera > Netwerkinstellingen > Verbinding.

Bij sommige NVR's moet u het IP-adres van de VIGI-camera wijzigen in hetzelfde netwerksegment als de NVR om de camera te kunnen toevoegen.

2. De poorten voor standaard ONVIF- en RTSP-protocollen.

Selecteer ONVIF-protocollen om VIGI-camera's toe te voegen.

Servicepoort voor ONVIF: 2020

Servicepoort voor RTSP: 554

3. De gebruikersnaam en het wachtwoord van de camera.

Gebruikersnaam: admin

Wachtwoord: Stelt u in als u de camera activeert. Als u het wachtwoord bent vergeten, raadpleeg dan deze link om het wachtwoord opnieuw in te stellen.