Homepage > Blog > Bart Bijnen stapt over naar Omada van TP-Link

Bart Bijnen stapt over naar Omada van TP-Link

By Sven

Bart Bijnen stapt over naar Omada van TP-Link

“De kop hierboven klinkt als een droomtransfer en zo voelt het ook wel een beetje”, grapt Bart Bijnen. “Ik wil uitgedaagd worden en kan slecht tegen mijn verlies. Of het nu gaat om een potje padel of het binnenhalen van een nieuwe klant. Ik ga er 200% voor en ben echt even chagrijnig als ik verlies. Dat betekent ook dat ik geen plucheplakker ben en op een gegeven moment toe ben aan een nieuwe inspirerende omgeving. Die heb ik gevonden bij TP-Link. Als Senior Accountmanager voor het B2B-netwerkmerk Omada krijg ik veel vrijheid en kan ik mijn sales skills en leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen.”

De loopbaan van Bart Bijnen
“Pas in 2017 ben ik de netwerkmarkt ingerold door bij Centralpoint (tegenwoordig Dustin) als Accountmanager aan de slag te gaan. Daarvoor was ik onder andere Key Accountmanager bij een autoleasebedrijf en verkocht ik als zelfstandig ondernemer tassen gemaakt van vintage surfzeilen. Dat geeft in een notendop mijn nieuwsgierigheid en drang naar vernieuwing weer. Voor TP-Link had ik verschillende functies bij TD Synnex. Daar sloot ik voornamelijk vendordeals met producten, oplossingen en diensten van Hewlett Packard Enterprise. HPE is slechts een van de ruim 200 merken die TD Synnex aanbiedt, TP-Link is daar ook een van. Ik wist dus al dat ik te maken had met een wereldspeler op het gebied van netwerk- en Wi-Fi-apparatuur. Bij die club wil ik wel horen. Dus toen de vacature van Senior Accountmanager voor Omada voorbijkwam, hoefde ik niet lang na te denken”, legt Bijnen uit.

Bart en Omada zijn voor elkaar gemaakt
Frank Damen is Director B2B bij TP-link en vertelt wat hij zoekt in een Senior Accountmanager. “TP-Link is anders dan andere aanbieders van netwerk- en Wi-Fi-apparatuur. Onze startup mentaliteit maakt dat we altijd in oplossingen denken. Als het er nog niet is, dan maken we het gewoon zelf. Daarom is het belangrijk dat de nieuwe collega ervaring heeft in business development. Maar ook de grondige en actuele kennis van Managed Switch-netwerken en CCTV-oplossingen zijn onmisbaar om het B2B-netwerkmerk Omada uit te bouwen. Natuurlijk moet er ook geld verdiend worden, dus sales skills en ervaring in buitendienstverkoop helpen dan ook. Ik weet ook dat we best veel vragen, maar we bieden ook veel. We bieden een interessant partnership en meegroeimogelijkheden die bij een startup als Omada passen.”

Bart drinkt graag een kop koffie met jou
Ontdek de adaptieve, detailgerichte Accountmanager die Bart Bijnen is. Hij vertelt je graag hoe hij projecten succesvol uitrolt en zo Omada een volgende fase inleidt. Mail of bel TP-Link voor een vrijblijvende kop koffie met Bart.

Sven

Recommended Article

From United States?

Get products, events and services for your region.