Vad kan påverka den trådlösa räckvidden och hastigheten på mitt deco nätverk? (SE)

Troubleshooting
Updated 10-11-2019 13:23:22 PM
This Article Applies to:

Det finns olika parametrar som kan påverka den trådlösa räckvidden och hastigheten.
Hur man placerar och störningar från annan utrustning har stor betydelse för hur bra upplevelse man får från sitt deco nätverk.

Följande bör du tänka på när du installerar dina deco enheter.

1. Placera deco enheten så högt upp som möjligt för att försöka förbättra räckvidden, ex på en bokhylla. Undvik att ställa deco enheten på golvet.

2. Placera deco enheten en bit ifrån vägg och metal objekt. Metal, väggar och andra föremål som är i vägen kan påverka signalen mellan deco enheterna.

3. Undvik att placera deco enheterna brevid annan elektronisk utrustning som använder bluetooth kommunikation eller mircovågs kommunikation.