Hur ändrar jag ägare på kontot i Deco appen? SE

Configuration Guide
Updated 08-12-2019 08:45:27 AM
This Article Applies to:

För varje Deco system så finns det endast en ägare med fulla rättigheter att administrera nätverket. Om du vill byta ägare i Deco appen, säkerhetställ att kontot som du vill byta till INTE är en registrerad tp-link cloud användare.

Skulle du använda en redan registrerad tp-link cloud användare så kommer du få ett felmeddelande att användaren redan är registrerad. Antingen gör en reset av deco nätverket och installera om det med tp-link cloud kontot som du vill ska vara ägare eller radera tp-link cloud kontot innan du byter ägare (tp-link cloud kontot skapas då på nytt).

1. Klicka på ikonen med 3 vågrätta linjer som finns i vänstra hörnet på översiktssidan. Klicka sedan på nuvarande kontot.

2. Klicka på E-mail och ange lösenord till ditt konto

3. Ange nya e-mail adressen som du vill byta till och klicka på Next för att genomföra bytet.

Isamband med bytet av e-mail addressen så kommer det gamla konto att automatiskt avregistreras. Lösenordet för att logga in med nya kontot är samma som tidigare.

In English, use following guide: https://www.tp-link.com/se/support/faq/2398