Hur aktiverar jag ett gästnätverk? (SE)

Further Assistance
Updated 06-11-2019 11:13:35 AM
This Article Applies to:

Vad är ett gästnätverk?

Ett gästnätverk tillåter dina gäster att koppla upp sig och utnyttja din internetanslutningen utan att få tillgång till dina enheter som är uppkopplade på ditt huvudnätverk.

Ändra till Mer på översiktssidan för att komma åt router inställningarna.

Klicka på Wi-Fi och aktivera Gästnätverk. Ange nätverksnamn och lösenord.

Du kan enkelt dela inställningarna genom att klicka på dela knappen eller genom att skaka på enheten som deco appen är installerad på. Du får nu fram olika alternativ på hur du vill dela inloggnings informationen till gästnätverket.

På samma sätt kan du dela inloggnings informationen till ditt huvudnätverk.