Libertate nelimitată,
Te conectezi rapid și faci mai multe

Folosind ultima generație de rețea 4G LTE, M7350 poate atinge viteze de download de până la 150Mbps, oferind oricui posibilitatea de a viziona oriunde filme HD fără întreruperi! Descarcă fișiere oricând și oriunde în doar câteva secunde sau poartă conferințe video fluide, fără întreruperi.

4G 150Mbps 50Mbps
3G 42Mbps 7.2Mbps

Partajezi cu ușurință conexiunea WiFi cu până la 15 dispozitive

Plug & Play - trebuie doar să inserezi un SIM 4G și ai creat pe loc propriul hotspot WiFi dual-band. Mai mult, poți partaja conexiunea 4G/3G cu până la 15 dispozitive care folosesc WiFi – Tablete, telefoane mobile, laptopuri, console de jocuri și altele.

5GHz
2.4GHz
Selectezi cu ușurință banda
de frecvență WiFi

Un dispozitiv mic și ingenios, perfect pentru o viață în mișcare

M7350 are un design compact, elegant și este potrivit pentru excursii, călătorii de afaceri, activitați în aer liber sau oriunde te-ai afla.

  • Util în călătoriile de afaceri
  • Perfect la drum lung
  • Te ține în mișcare

10 ore de partajare 4G - Creat pentru mișcare

Având o baterie puternică de 2550mAh, M7350 poate funcționa timp de 10 ore la capacitate maximă și 600 de ore în standby. Pentru o flexibilitate suplimentară și o utilizare nelimitată, dispozitivul poate fi încărcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus în pachet.
* Timpii pot varia în funcție de mediul de utilizare.

Toate informațiile utile dintr-o privire

Ecranul intuitiv te ajută să te încadrezi în bugetul planificat și în planul de date lunar. Dispozitivul afișează și alte informații utile cum ar fi starea de operare a dispozitivului, nivelul bateriei, puterea semnalului, starea WiFi, utilizatorii conectați și multe altele. Cu ajutorul butonului de meniu poți schimba cu ușurință tipul rețelei, roamingul de date, banda de frecvență, poți afișa parola și numele rețelei — toate acestea direct pe ecran.

Partajare wireless a cardului Micro SD

Poți partaja cu ușurință în rețeaua ta WiFi poze, muzică, filme și alte tipuri de fișiere, toate acestea direct de pe cardul micro SD inserat în slotul aferent - poate oferi spațiu de stocare de până la 32G*.

  • * Cardul micro SD se achiziționează separat.
  • * Poți accesa și partaja fișierele folosind aplicații samba terțe
       cum ar fi ES File Explorer pe Android sau FileExplorer pe iOS.