Mai mulți utilizatori

Pe măsură ce utilizăm din ce în ce mai multe rețele Wi-Fi pentru a ne acoperi nevoile zilnice de conectare la Internet, provocăm de cele mai multe ori o congestie wireless. Gândește-te la congestie ca la undele de apă într-un lac liniștit. Atunci când arunci o piatră în lac apar unde care radiază în mod egal. Dacă arunci o a doua piatră, undele încep să interfereze între ele. Aceeași situație o întâlnim și la semnalul wireless, cu cât întâlnim mai multe rețele wireless în vecinătate, cu atât este mai mare riscul unei performanțe wireless slabe sau chiar imposibilitatea de a te conecta.

Aplicații din ce în ce mai solicitante

Televiziunea, jocurile online, muzica și serviciile de streaming video sunt ferm înrădăcinate în viața de zi cu zi. Un televizor inteligent nu este inteligent dacă nu redă conținutul fluent, jocurile online nu sunt distractive dacă se tot pierde semnalul, iar o tabletă fără Wi-Fi este la fel de folositoare ca o coală de hârtie.

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la toate dispozitivele tale, în primul rând ai nevoie de o rețea solidă. Dacă vrei să te bucuri de streaming video HD fluent, de jocuri online fără întreruperi și conversații în timp real, asigură-te că routerul tău este capabil să îndeplinească aceste sarcini. Sau încearcă să upgradezi rețeaua actuală la standardul 802.11ac pentru o rețea wireless ultra rapidă.

Conceput inițial ca un succesor al standardului wireless 802.11n cunoscut și sub denumirea de Wireless N, standardul AC se duce cu un pas mai departe. Conceput să funcționeze cu toate dispozitivele wireless, AC este următoarea generație de Wi-Fi ce furnizează o performanță continuă pentru o acoperire largă și de mare viteză, minimizând în același timp riscul interferențelor. Datorită vitezei incredibile, standardul 802.11ac este ideal pentru streaming video HD, jocuri multiplayer, conferințe video și transfer de fișiere mari, toate acestea fără creșterea latenței, fără pauze la încărcare și fără deconectări. AC furnizează performanțe superioare rezultând o rețea rapidă, fiabilă și sigură, atat acasă cât și la birou. Faci mai multe într-un timp mult mai scurt!

Bandă mai lată, viteză mai mare!

Viteză 3X

De 3 ori mai rapid

AC este cel mai rapid standard Wi-Fi din lume în momentul de față, oferind viteze de transfer de 3 ori mai mari decât standardul N. Standardul 802.11ac reușește să atingă această viteză uimitoare datorită următorilor factori:

  • Frecvența în care operează este mai mare decât în standardul Wireless N
  • Puterea de procesare este mai mare
  • Flux de date multiplu pentru un transfer de date mai rapid

Imaginează-ți că te afli într-o mașină. Acum gândește-te la un traseu prin centrul orașului la ora de vârf în comparație cu un traseu pe Autostradă, unde să presupunem că nu ai limite stricte de viteză. Centrul orașului reprezintă Wireless N, este congestionat și înaintarea se face dificil. În comparație, AC poate fi privit ca un traseu pe Autostradă unde poți circula cu o viteză mai mare și astfel poți ajunge la destinație mai rapid, fără să stai blocat în trafic.

(Lățime de bandă 40MHz, 64-QAM)
(Lățime de bandă 80MHz, 256-QAM)

Fluent

Mai puține interferențe

AC este optimizat pentru frecvența de 5GHz care este mai rapidă datorită lățimii de bandă mai largi, cu un numar mai mic de utilizatori și, prin urmare, interferențe reduse semnificativ, pentru semnal Wi-Fi fără cusur. Cu AC poți viziona streamuri video fără a fi nevoit să aștepți să se încarce și nu vei mai rata nimic atunci când te joci în rețea.

802.11n802.11ac

Beamforming

Beamforming
- Semnal Wi-Fi Concentrat

802.11ac introduce o tehnologie inteligentă numită beamforming, care concentrează semnalul Wi-Fi doar către dispozitivele Wi-Fi care au nevoie de un semnal mai bun. Utilizarea superioară a benzii permite creșterea razei Wi-Fi furnizând conexiuni eficiente și bine direcționate.

Apasă pentru a afla mai multe despre beamforming

Apasă pentru a afla mai multe despre 802.11ac

BeamforminAlt router AC1900

Gama de produse TP-LINK

TP-LINK a dezvoltat o nouă gamă de produse cu performanțe superioare, dispozitive dotate cu următoarea generație de wireless, capabile să îmbunătățeasca rețeaua de acasă sau de la birou. Echipamentele range extender măresc acoperirea și puterea semnalului emis de router pentru a elimina zonele fără semnal Wi-Fi. Mai mult, acum îți poti îmbunătăți dispozitivele existente adăugând un adaptor wireless și astfel beneficiezi și de avantajele tehnologiei AC.

Folosește informațiile de mai jos pentru a alege produsul potrivit pentru acasă sau pentru birou.